Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Codul portocaliu de vânt face pagube la Botoșani! Pompierii solicitați să intervină în mai multe situații - FOTO

Codul portocaliu de vânt face pagube la Botoșani! Pompierii solicitați să intervină în mai multe situații - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Vântul puternic de luni dimineață, 24 februarie 2020, a distrus panouri publicitare și a luat acoperișul de pe un bloc din municipiul Botoșani.

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani intervine, în aceste momente, pentru a indeparta o bucata de tabla desprinsa de vânt de pe acoperișul unei bloc, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani. Aceasta se putea desprinde oricand si sa cada. De asemenea, un panou publicitare din Capătul liniei unu a fost pus la pământ.

În puțin timp, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani au fost solicitați pentru înlăturarea unei alte bucăți de tablă de la balconul unui bloc de pe strada Aleea Nucului din municipiul Botoșani.

Menționăm că județul Botoșani se află sub Cod portocaliu de vânt puternic în intervalul 23 februarie, ora 22:00 - 24 februarie, ora 18:00. În intervalul menționat, vântul va avea intensificări susținute, în noaptea de duminică spre luni (23/24 februarie) și în prima parte a zilei de luni (24 februarie) în nordul Crișanei, Transilvania și Maramureș, cu viteze de 80-95 km/h, iar mai ales pe parcursul zilei de luni, în Moldova și în nordul Dobrogei, temporar cu peste 90-100 km/h.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani