Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Centrul Medical Ecomed a deschis punctul de lucru de pe Calea Națională Botoșani. Vezi detalii!

 INFORMARE ECOMED BOTOȘANI 

Centrul Medical Ecomed a deschis punctul de lucru de pe Calea Națională Botoșani. Vezi detalii!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Centrul Medical Ecomed a deschis în data de 4 septembrie 2017, punctul de lucru situat pe Calea Națională, nr.95 ( etajele 2 și 3 din clădirea Bancpost - pe intrarea laterală spre Uvertura Mall ).

Aici se pot efectua servicii complete de medicina muncii, recoltare analize de laborator și consultații de specialitate. Începand de vineri, 6 septembrie 2017, se reia activitatea de eliberare a fișelor medicale pentru obținerea / preschimbarea / redobândirea permisului de conducere auto, pentru toate categoriile, precum și a fișei medicale pentru obținerea / prelungirea avizului de port-armă.

De asemenea se pot efectua examinări medicale necesare participării la concursuri și examene de admitere în diferite forme de învățământ, se eliberează adeverințe și certificate medicale tip la solicitarea diverselor instituții (D.G.A.S.P.C, notariate, cabinete de avocatură, O.A.M.M.R., Colegiul Medicilor, Colegiul Farmaciștilor, etc.), în conformitate cu prevederile legale.

Programul de activitate este de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00, iar examinarile la cabinetele de specialitate se stabilesc în funcție de programul fiecărui medic în parte.

Pentru programări și informații suplimentare sunt disponibile numerele de telefon: 0331.103.070 sau 0737.021.299 și adresa de email: .

Cu o experiență de 15 ani în domeniu Centrul Medical Ecomed oferă servicii medicale de calitate efectuate de o echipă de profesioniști ce vă asigură de întreaga disponibilitate în rezolvarea solicitărilor dumneavoastră în timpul cel mai scurt.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani