Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Carambol cu trei mașini la Dorohoi. Două persoane au fost rănite – FOTO

Carambol cu trei mașini la Dorohoi. Două persoane au fost rănite – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Accident rutier spectaculos petrecut miercuri, 15 ianuarie 2020, în jurul orei 13:30, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi.

Nici bine nu au terminat polițiștii de efectuat cercetările la primul accident că au fost solicitați să intervină la un carambol cu trei mașini care a avut loc în apropierea Parcului Cholet, pe sensul de coborâre al bulevardului. Din primele cercetări se pare că un șoferul uni autoturism Audi s-a izbit în spatele unui autoturism Mazda care nu a mai putut evita ciocnirea cu autoturismul Dacia din fața lui.

În urma impactului, autoturismul Mazda a ajuns pe scuarul care desparte sensurile de mers, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transportată la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri și investigații amănunțite. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție care au deviat traficul și o ambulanță din cadrul SJA Botoșani care a preluat victima. Toți cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au continuat cercetările și măsurătorile la locul accidentului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani