Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoșăneanul găsit în beci și care ajuns la spital cu hipotermie, a decedat

Botoșăneanul găsit în beci și care ajuns la spital cu hipotermie, a decedat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Bărbatul de 58 de ani, din Vârfu Câmpului, care a ajuns la spital cu hipotermie, săptămâna trecută, a murit pe patul de spital. Acesta a decedat luni noapte, pe Secţia de terapie intensivă, după ce, timp de o săptămână, au încercat să îl stabilizeze.

Botoșănenul a ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi în stare critică, după ce a stat trei zile în beciul casei în care locuia. Sora acestuia a văzut că nu mai răspunde la telefon a cerut ajutorul vecinilor, iar aceștia l-au găsit aproape înghețat în beci. Era cu faţa în jos şi cu mâna sub el. De atfel, mâna stângă şi zona corpului sub care aceasta a stat făcuseră deja cangrenă, țesutul din acele zone intrând în putrefacţie.

Vecinii au reuşit să îl scoată din beci, predându-l unui echipaj de la Ambulanţă, care l-a transportat în comă la Spitalul Dorohoi, unde bărbatul a fost stabilizat şi supus unui tratament specific pentru urcarea temperaturii şi stabilizarea funcţiilor vitale, potrivit botosaninews.ro.

Ulterior, după ce a fost stabilizat, el a fost direcţionat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoşani. El a fost internat pe Secţia de reanimare pentru supraveghere medicală, acesta având temperatura internă de doar 30,2 grade, la extremităţi aceasta fiind mult mai scăzută.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani