Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbat din Botoșani găsit într-o baltă de sânge după ce și-a tăiat venele

Bărbat din Botoșani găsit într-o baltă de sânge după ce și-a tăiat venele

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În seara zilei de 12 mai a.c., în jurul orei 23.00, o tânără a sunat la numărul unic de urgenţă 112, speriată de apelul telefonic pe care îl primise de la tatăl ei, prin care acesta o anunţa că vrea să îşi pună capăt zilelor în poligonul A.C.R. de pe strada Pacea din municipiul Botoşani.

Două echipaje mixte jandarm-poliţist s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, dar în poligon nu se afla nicio persoană. Între timp, a ajuns şi tânăra care solicitase intervenţia forţelor de ordine.

În urma căutărilor efectuate în zonă, jandarmii l-au găsit pe bărbat la aproximativ 100 de metri în spatele poligonului, în stare de inconştienţă, având o tăietură la încheietura mâinii stângi din care curgea abundent sânge, iar alături un cuţit de bucătărie.

Oamenii legii au solicitat prezenţa unei ambulanţe pentru acordarea de îngrijiri medicale şi au improvizat rapid un garou din tricoul tinerei, ulterior bărbatul fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Mavromati.

Prezenţa de spirit, rapiditatea măsurilor luate şi inspiraţia pe care au avut-o în oprirea sângerării au salvat viaţa bărbatului, care se afla în pericol datorită cantităţii mari de sânge pierdute.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani