Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbat ajuns la spital după ce a căzut în subsolul unui bloc

Bărbat ajuns la spital după ce a căzut în subsolul unui bloc

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În ziua de 04 martie 2014, la solicitarea locatarilor, I.I. Mihăilescu Florin, a intervenit pentru desfundarea canalizării în vederea evacuării apei menajere şi efectuarea unor lucrări de reparaţii la subsolul blocului din Mun. Botoşani, Calea Naţională nr. 57 sc.B. Pentru efectuarea lucrării, Mihăilescu Florin, a apelat la Bîrlădeanu Constantin, în vârstă de 27 ani, persoană cunoscută, pe care l-a mai folosit în trecut pentru astfel de lucrări.

În jurul orelor 12:00, în timp ce se afla pe scara de coborâre în subsol, lui B. Constantin i s-a făcut rău şi a a căzut la baza treptelor. Mihăilescu Florin l-a scos pe casa scării şi i-a acordat primul ajutor. S-a apelat numărul de urgenţă 112, iar Bîrlădeanu Constantin a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Mavromati Botoşani unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Din declaraţia dată de Mihăilescu Florin inspectorilor de muncă rezultă că Bîrlădeanu Constantin nu avea încheiat contract individual de muncă cu Întreprinderea Individuală Mihăilescu Florin, pentru care desfăşura activitate.

I.I. Mihăilescu Florin a înştiinţat Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani despre producerea evenimentului, urmând ca  inspectorii din cadrul Compartimentului Control Securitate şi Sănătate în Muncă din cadrul I.T.M. Botoşani să constate circumstanţele în care acesta a avut loc.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani