Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Balul oamenilor de afaceri 2015! Cele mai tari business-uri din Botoșani, după profit și cifră de afaceri

Balul oamenilor de afaceri 2015! Cele mai tari business-uri din Botoșani, după profit și cifră de afaceri

Categorie : Local

Firmele cu cele mai bune rezultate financiare, în anul fiscal 2014, au fost premiate, vineri seară, în cadrul unui eveniment devenit deja tradiţie la Botoşani, Balul oamenilor de afaceri, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură.

Numărul firmelor care au intrat în acest an în Topul Județean al Firmelor, întocmit de Camera de Comerț, este mai mare ca la ediția precedentă. Dacă în 2013 au fost 1.118 firme, în clasamentul privind rezultatele financiare pe anul 2014 au fost incluse 1.333 de firme.

O noutate în acest an este și realizarea unui un top național al celor 35 de firme botoșănene situate în Topul național. Sunt două firme pe locul I la nivel național, Carreman și TCM MAP-FAB Construct SRL, pe locul doi Electro-Alfa, Cărămida MCV SRL și Pirania SRL, iar pe locul trei Elsaco Electronic și Formens. Acest clasament se face în funcție de tipul și mărimea societății.

„Rezultatele sunt ceva mai bune, e un trend crescător. Au existat din păcate și surprize negative, nu toate merg așa cum ne-am fi dorit dar să sperăm că lucrurile se vor redresa", a spus Romeo Floareș, președintele Camerei de Comerț Botoșani.

Potrivit topului întocmit de Camera de Comerţ, firma care anul trecut a obţinut cel mai mare profit brut din exploatare este Formens, cu 17,2 milioane de lei. Locul doi este ocupat de societatea Tehnic Asist, cu 12,3 milioane de lei, urmată de Electro-Alfa Internaţional, cu 9,7 milioane de lei. Primul loc în topul firmelor, după cifra de afaceri, este ocupat de Rolana Tex, cu 223,3 milioane lei, urmată de Formens, cu 191,5 milioane lei şi Elsaco Electronic, cu 169,5 milioane lei, scrie stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani