Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Avertizare meteo! Se schimbă vremea!

Avertizare meteo! Se schimbă vremea!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Meteorologii au emis, luni, o avertizare meteo de vreme rea pentru întreaga țară. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 11 septembrie, ora 17:00 – 12 septembrie, ora 21:00, se vor semnala: intensificări ale vântului şi averse moderate cantitativ.

În intervalul menţionat, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45 - 50 km/h, iar în Banat, Dobrogea și la munte, pe arii restrânse, de peste 55 - 60 km/h.

În noaptea de luni spre marți (11/12 septembrie) și pe parcursul zilei de 12 septembrie, în Oltenia, Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, la deal și la munte, vor fi și intervale de timp cu averse, descărcări electrice și posibil grindină, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și izolat 25 - 30 l/mp. În intervalul menţionat, temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze la rafală de 45 - 50 km/h, iar în Banat, Dobrogea și la munte, pe arii restrânse, de peste 55 - 60 km/h.

Etichete: , , , ,
ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani