Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aproape de un dezastru! Fostă profesoară din Dorohoi și-a incendiat locuința!

Aproape de un dezastru! Fostă profesoară din Dorohoi și-a incendiat locuința!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitați prin serviciu de urgență 112 vineri, 6 mai 2016, în jurul orei 11:50, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat pe strada 1 Decembrie din Dorohoi.

La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță. La sosirea echipei de intervenție incendiul se manifesta în balconul apartamentului, acesta fiind stins după pătrunderea pompierilor prin interiorul apartamentului și localizarea punctuală a acestuia.

„Ne-am deplasat la locul intervenției cu o autospecială cu apă și spumă și am reușit localizarea și stingerea imediată a incendiului, după ce am pătruns prin interior.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, coordonatorul intervenției, maior Petrică Ciobănașu, locțiitor comandant Detașament de Pompieri Dorohoi.

Din câte se pare, Eugenia P., în vârstă de 72 de ani, din Dorohoi, a folosit o sursă de aprindere pentru incendierea unor bunuri din balconul apartamentului situat la etajul doi. Aceasta a fost preluată de echipajul de ambulanță prezent la fața locului și transportată la spital pentru acordarea ajutorului medical de specialitate.

Datorită timpului de răspuns foarte eficient al pompierilor dorohoieni, nu au fost probleme privind extinderea incendiului și a fost inlăturat orice pericol.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani