Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Apel la 112: A încercat să schimbe bani falși la o casă de schimb valutar din Botoșani

Apel la 112: A încercat să schimbe bani falși la o casă de schimb valutar din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat este anchetat după ce a încercat să schimbe euro la o casă de schimb valutar de pe strada Grivița, din Botoșani, însă casierul a observat că cele două bancnote de 50 de euro sunt false.

Miercuri seara în jurul orei 19:30, pe strada Grivița,  la un amanet cu schimb valutar situat vizavi de Uvertura Mall, un bărbat a intrat să schimbe 100 de euro, însă a fost oprit pe loc de angajatul amanetului, pentru că cele două bancnote a câte 50 de euro se bănuiau a fi false.

La fața locului au ajuns un echipaj de la firma de pază, dar și unul de Poliție. Potrivit martorilor, bărbatul era vizibil sub influența alcoolului. Acesta le-ar fi spus oamenilor legii că ar avea respectivele bancnote de la niște indivizi pe care nu-i cunoaște și pe care i-a întâlnit în Piața Centrală din municipiul reședință de județ, scrie botoșăneanul.ro.

Bărbatul a fost dus la secție pentru audieri.
„A fost solicitat un echipaj de poliție la o casă de schimb valutar de pe strada Grivița, întrucât gestionarul a avut suspiciunea că două bancnote, pe care o persoană a intenționat să le preschimbe în lei, nu ar fi autentice. Acestea au fost ridicate de polițiști, urmând a fi înaintate structurii specializate de combatere a criminalității organizate, conform procedurilor legale”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani