Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Angajatul unei societăți din Botoșani a ajuns la spital după ce a căzut într-o gaură de canal

Angajatul unei societăți din Botoșani a ajuns la spital după ce a căzut într-o gaură de canal

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În data de 9 februarie, salariatul Iliescu Marius, in vârstă de 28 ani, angajat ca tehnician echipamente de calcul şi reţele la S.C. ICE COMPUTERS S.R.L. Botoşani, a efectuat o intervenţie la sistemul de supraveghere a unui beneficiar din mun. Botoşani, Aleea George Enescu nr. 5.

În jurul orelor 10:00, în timp ce părăsea locaţia clientului şi se deplasa spre maşină, a călcat pe o gură de canal amplasată la ieşirea din perimetrul unităţii. Gura de canal era acoperită cu un strat de zăpadă, capacul a cedat sub greutatea acestuia, iar lucrătorul a căzut prin gura de canal şi s-a accidentat in zona toracică.

A fost transportat la Serviciul de Urgenţe al Spitalul Judeţean Mavromati pentru îngrijiri de specialitate.
Circumstanţele şi cauzele evenimentului urmează a fi stabilite de către comisia de cercetare constituită la nivelul angajatorului, urmând ca Inspectoratul Teritorial de Muncă să avizeze concluziile acesteia, conform prevederilor Legii nr. 319 din 2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă actualizată şi H.G. 1425 din 2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006, se arată în comunicatul transmis de către ITM Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani