Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Angajări la ISU Botoşani. Câte posturi vacante sunt

Angajări la ISU Botoşani. Câte posturi vacante sunt

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani organizează concurs în vederea ocupării a şapte posturi de subofiţer, astfel:

·    un post de subofiţer administrativ principal în cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu recrutare din rândul cadrelor militare în rezervă din Ministerul Afacerilor Interne;
·    două posturi de conducător auto în cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi – Garda de Intervenţie Săveni, cu recrutare din rândul cadrelor militare în rezervă din Ministerul Afacerilor Interne;
·    patru posturi de subofiţer operativ principal, unul la Detaşamentul de Pompieri Botoşani şi 3 la Garda de Intervenţie Truşeşti, cu recrutare din rândul cadrelor militare în rezervă din Ministerul Afacerilor Interne.

Data limită de înscriere este 8 aprilie 2016, ora 16.00. Concursul va avea loc pe 12 mai 2016

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului sunt publicate pe pagina oficială a unităţii isubotosani.ro şi afişate la sediul inspectoratului de pe strada Uzinei, nr. 3 din municipiul Botoşani.

Informaţii despre organizarea concursului se pot obţine de la Biroul Resurse Umane al ISU Botoşani, la numărul de telefon 0231/508 128 sau 0231/508 010.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani