Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Alex Coteț de la trupa Sector 7 în dialog cu tinerii din Botoșani

Alex Coteț de la trupa Sector 7 în dialog cu tinerii din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Europe Direct Botoșani, a participat la sesiunea de instruire a rețelei Europe Direct România. In perioada 16 -19 aprilie 2019, Radu Căjvăneanu, coordonatorul Centrului Europe Direct Botoșani, a participat la sesiunea de instruire a rețelei Europe Direct România care a a avut loc la Hotel Continental Timișoara.

Trainingul a fost organizat de către Reprezentanța Comisiei Europene în România, cu sprijinul Centrului Europe Direct Timișoara. Tematica instruirii a fost ”Drumul spre Sibiu și după -provocări europene 2019” iar trainer - dl Ovidiu Nahoi redactor șef la Radio France International.

Programul a inclus, de asemenea, o vizită la Memorialul Revoluției de la Timișoara, discuții pe tema inițiativei cetățenești europene, participarea la evenimentele interactive: ”What's UP EU” precum și „European Citizens inițiative”.

Conferința interactivă „What’s up, EU?” a fost deschisă de Angela Cristea, Șeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Unul dintre cei mai apreciați și chestionați invitați a fost Alex Coteț, de la trupa Sector 7. Cunoscutul influencer a pus în discuție rolul influencerilor/ al formatorilor de opinie în raportarea societății la teme majore europene, cum sunt alegerile europarlamentare sau viitorul Europei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani