Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Adolescentă lovită pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi - FOTO

Adolescentă lovită pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Accident de circulație produs duminică, 6 martie 2016, în jurul orei 13:00, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în fața parcului Cholet.

Din primele cercetări se pare că Liliana C., în vârstă de 41 de ani, din Dorohoi, circula cu un autoturism Ford pe sensul de coborâre al Bulevardului Victoriei din Dorohoi. În apropierea Parcului Cholet, acesta a impactat o adolescentă care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, care au constatat cele întâmplate și au continuat cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

Alexandra A., în vârstă de 15 ani, din Dorohoi, a fost transportată la Spitalul Municipal Dorohoi unde a fost investigată din punct de vedere medical și apoi a fost transferată la Botoșani.

„Victima a fost adusă la noi cu traumatism membru superior stâng prin accident de circulație și a fost trimisă la Botoșani pentru investigații suplimentare, în vederea excluderii unor leziuni de organe interne rezultate în urma impactului.”, a declarat pentru Dorohoi News, Ovidiu Alexa, medic coordonator CPU Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani