Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident în miez de noapte! Un șofer băut a intrat cu mașina pe care o conducea într-o Ambulanță!

Accident în miez de noapte! Un șofer băut a intrat cu mașina pe care o conducea într-o Ambulanță!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Echipajul unei salvări care se întorcea de la o misiune a tras o sperietură... sănătoasă în noaptea de duminică spre luni. S-a întâmplat pe strada Marchian, chiar în apropierea miezului nopții.

Autospeciala Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) a lăsat un pacient la Spitalul Județean, iar de acolo a făcut dreapta, coborând pe Marchian. Chiar când să vireze spre curtea SJA s-a izbit puternic într-un Audi.

„Nici nu știm de unde a apărut. Când am ieșit de la spital ne-am asigurat, chiar m-am uitat și eu și nu venea nici o mașină. Nu știu de unde a venit”, povestea asistenta de pe salvare.

În scurt timp la fața locului a sosit un echipaj de Poliție, iar din primele cercetări a reieșit că ambulanța nu s-ar fi încadrat corect pentru a face dreapta, în sensul că se afla pe banda a doua. Automobilul circula pe prima bandă, astfel încât în momentul în care salvarea a virat dreapta impactul nu a mai putut fi evitat, scrie botosaneanul.ro.

Pe de altă parte, șoferul de pe Audi, născut în 1989, era băut, testele scoțând la iveală o alcoolemie de 0,24 mg/l. Partea din față, cu precădere cea din stânga a automobilului, era serios avariată, fiindu-i căzut de altfel și pragul. Salvarea era lovită în partea dreaptă, făcând pană instantaneu la roata din spate. Autoturismul Audi avea numere roșii, care nu erau expirate. Erau doi oameni în mașină, care, din fericire, asemenea celor din ambulanță, nu au avut de suferit de pe urma impactului produs.

Oricum, a fost necesară intervenția unei platforme de la SOS Botoșani pentru a ridica automobilul de pe stradă. Sursa: botosaneanu.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani