Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident grav cu două victime în celebra intersecție de la Răchiți – FOTO

Accident grav cu două victime în celebra intersecție de la Răchiți – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri după-amiază, în localitatea Răchiți, la intersecția drumului Botoșani – Săveni cu Răchiți – Roșiori.

Potrivit anchetatorilor, un conducator auto care circula pe drumul județean dinspre Costești, la intersectia cu drumul național, nu a respectat semnificația indicatorului „oprire” și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, care rula dinspre Săveni spre Botoșani. Impactul a fost unul puternic, ambele mașini fiind serios avariate în parte frontală, iar cei doi șoferi implicați au fost grav răniți fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean.

În urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 17:20, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani au intervenit pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu. La fața locului au fost direcționate inclusiv două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție.

Cele două victime au fost transportați spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu leziuni și traumatisme severe.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani