Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Un viitor mai bun prin educaţie” - Conferinţă de închidere a proiectului

„Un viitor mai bun prin educaţie” - Conferinţă de închidere a proiectului

Sala de conferinţe a complexului Belvedere a găzduit conferinţa de închidere a proiectului „Un viitor mai bun prin educaţie".

La conferinţă au participat reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, directori de şcoli, reprezentanţi ai instituţiilor care au colaborat cu IŞJ la implementarea acestui proiect. Proiectul a avut drept scop prevenirea şi corectarea fenomenului de părăsire timpurie a şcolii prin adoptarea unor strategii, planuri de acţiune, abordări informatice moderne şi programe educaţionale integrate de furnizare a competenţelor şi abilităţilor de bază, într-un sistem educaţional deschis şi incluziv.

Grupul ţintă a fost format din 970 de persoane, reprezentând elevi cu risc de părăsire timpurie a şcolii, părinţi, părinţi, persoane care au părăsit timpuriu şcoala, persoane implicate în dezvoltarea programelor de prevenire a fenomenului de părăsire a şcolii. În debutul conferinţei, Mihaela Huncă, inspector şcolar general, a prezentat rezultatele proiectului.

Prezent la conferinţă, prefectul Costică Macaleţi a adresat felicitări cadrelor didactice, arătând că au o misiune nobilă şi anume aceea de a forma tânăra generaţie.

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani