Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Școala Profesională „Sfântul Apostol Andrei” Smirdan - Proiect educațional „Să cinstim eroii neamului” - FOTO

Școala Profesională „Sfântul Apostol Andrei” Smirdan - Proiect educațional „Să cinstim eroii neamului” - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Este o datorie sa facem cunoscute copiilor evenimente importante din istoria poporului roman, fapte de vitejie si eroi ai neamului romanesc, cu atat mai mult, suntem datori sa le facem cunoscute elementele de istorie locala, ale caror marturii ii inconjoara si care ii individualizeaza ca cetateni ai unui anumit tinut romanesc.

Prin aceste activitati, raspundem interesului pe care copiii il manifesta pentru lumea eroilor neamului, cu inaltele lor insusiri morale de care au dat dovada. Deci, activitatile raspund nevoii de cunoastere si curiozitatii copiilor, dand raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care acestia ni le pun si ajutandu-i sa inteleaga evenimentele: cauzele care le genereaza, desfasurarea reala a acestora si urmarile lor.

Prin intermediul acestor activitati, copiilor li se ofera prilejul de a trai momente de mare intensitate afectiva, ceea ce le contureaza mandria si constiinta de roman, le formeaza premisele unor trasaturi socio-morale pozitive.

In acest sens astazi, 25.05.2017, elevii Scolii Profesionale „Sfantul Apostol Andrei” Smirdan au participat in cadrul Parteneriatului cu Biserica „Pogorarea Sfantului Duh” Smirdan, la Sfanta liturghie, apoi la slujba de pomenire a eroilor neamului romanesc si a eroului Parasteac Constantin, inmormantat in cimitirul satului Smirdan. Consilier educativ, Grigore Alina


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani