Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sărbătoarea toamnei la Școala Cristinești - Școli...  altfel în săptămâna „Școala Altfel” - FOTO

Sărbătoarea toamnei la Școala Cristinești - Școli... altfel în săptămâna „Școala Altfel” - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Clasa a II-a, Școala Cristinești - Ziua Mondială a Sănătăţii a fost marcată în ultima zi din săptămâna „Şcoala altfel”. Elevii au fost puşi în situaţie de a identifica regulile de viaţă sănătoasă şi de a alege un stil de viaţă sănătos. Ajutaţi de părinţi sau de doamna învăţătoare, copiii au învăţat să-şi prepare un mic dejun sănătos respectând regulile de igienă a alimentaţiei.

Activitatea: Lupisorii in actiune, clasa a IV-a, Scoala Voiteg - De azi, 6 aprilie 2012, suntem lupișori de-adevăratelea. Promisiuni, speranțe, gânduri de mai bine, distracție și peste tot presărăm cu învățături…. Cercetași!!!! Gata?…. ORICÂND! SCOALA ALTFEL IN SPIRIT CERCETASESC este un succes la nivel national, atat pentru organizatori, cat si pentru participanti.

Pădurea de la marginea satului învecinat cu Voitegul a fost prilej de mare bucurie chiar în ultima zi de Școală Altfel. Am învățat să aprindem un foc, să-l stingem, am învățat să ne respectăm și câteva tehnici de supraviețuire. Ne-am răsfățat cu banane coapte cu ciocolată pe jar. Am sărit, ne-am jucat, am adunat flori …. si nu am călcat plantele … le-am lăsat să se dezvolte în voie. Laura, liderul nostru de lupișori, a fost ….ca un adevărat tigru. Am învățat ce înseamnă răbdarea, calmul și buna înțelegere. La cât mai multe ieșiri și bucurii împărtășite.

5 aprilie 2012-clasele VII-VIII, Școala cu clasele I-VIII Horlesti, jud. Iasi - Cercetasia in scoala altfel a fost o experienta educationala de-a dreptul incantatoare atat pentru elevi cat si pentru profesorii participanti. Activitatile alese au fost de interior, din modelul propus de Organizatia Cercetasii Romaniei si completate cu activitati din manualul de activitati extracurriculare sau pur si simplu propuse de elevii temerari.

[gallery link="file" orderby="title"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani