Ministerul Educației a afișat rezultatele la examenul de Titularizare 2021! Vezi rezultatele pentru județul Botoșani!

Ministerul Educației a afișat rezultatele la examenul de Titularizare 2021! Vezi rezultatele pentru județul Botoșani!

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar - sesiunea 2021 (înainte de înregistrarea contestațiilor) au fost publicate astăzi, 27 iulie, ora 10:00, pe pagina web dedicată, titularizare.edu.ro.

La nivelul județului Botoșani, rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de   41,91%  (în scădere, față de rezultatele consemnate în ultimii patru ani: 56,64 %, % în 2020, 50,88 %  în 2019, 46,44 %  în 2018, respectiv 42,47 % în 2017).

Procentul notelor între 5 și 7 este de  39.69% , în creștere comparativ cu anul trecut (34.72%) 
Din promoția curentă  35,14% dintre candidați au obținut note peste 7 (șapte).

Un număr de 2 candidați au obținut nota 10, iar 187 candidați au obținut note între 7 și 9,99.
La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 509 candidați din totalul de 654 de candidați înscriși.

În centrele de evaluare au fost notate 451 de lucrări, întrucât: 56 de candidați s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, iar lucrările a 2 de candidați au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei. Nu au fost candidați eliminați.

Contestațiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi transmise si prin e-mail, după afişarea rezultatelor, până în data de 28 iulie, ora 12:00. Rezultatele finale se afișează în data de 3 august la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică și inspecția la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 - 5 august.

Vezi rezultatele din județul Botoșani, Click AICI!

Stirea anterioara

Acțiuni preventive a furturilor derulate de polițiștii botoșăneni – FOTO

Stirea Urmatoare

Aparatură medicală pentru Maternitatea Botoșani - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.