Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihaela Huncă, mesaj de 1 Iunie: „Mulți ani frumoși tuturor copiilor, mici și mari!

Mihaela Huncă, mesaj de 1 Iunie: „Mulți ani frumoși tuturor copiilor, mici și mari!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, inspectorul general la IȘJ Botoșani a adresat câteva urări atât copiilor din județ, cât și părinților, profesorilor și autorităților care s-au sacrificat și au muncit pentru a oferi stabilitate, educație eficientă și performantă și siguranța copiilor din jur.

Vezi mesajul inspectorului general al IȘJ Botoșani, Mihaela Huncă:

1 iunie este ziua când întreaga comunitate sărbătorește Ziua Copilului. Pentru profesori, însă, o zi dedicată copilului nu aparține timpului, deci nu poate fi găsită la o anume dată, pentru simplul motiv că ea se regăsește în fiecare zi de școală. Pentru părinți, Ziua Copilului este în fiecare zi.

Cred, în afara evidențelor amintite, că rolul acestei sărbători, căci despre o sărbătoare este vorba, fără îndoială, este de a ne bucura împreună alături de cei care, așa cum am afirmat în repetate rânduri, reprezintă viitorul acestui neam! Dar 1 iunie este și ziua când trebuie să ne amintim că nu am făcut, încă, suficient pentru copiii noștri, că trebuie să ne sacrificăm în continuare, alături, părinți, profesori și autorități, pentru a le oferi stabilitate, educație eficientă și performantă și siguranța, nu doar speranța, unui viitor mai bun de unde să preia ei, în tihnă, ștafeta.

Mulțumesc, încă o dată, dascălilor botoșăneni pentru frumoasele lecții de demnitate și sacrificiu pe care ni le-au predat în anul acesta școlar, mulțumesc elevilor botoșăneni pentru rezultatele naționale care ne-au făcut mândri, deopotrivă, profesori și părinți, și urez mulți ani frumoși tuturor copiilor, mici și mari, din România!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani