Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Liceul din Pomîrla și-a desemnat cei mai frumoși boboci – GALERIE FOTO

Liceul din Pomîrla și-a desemnat cei mai frumoși boboci – GALERIE FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Liceul Teoretic “Anastasie Baṣotă” Pomîrla a organizat vineri, 08.12.2017, ”Balul Bobocilor” în Sala de Festivităţi a liceului.

În cadrul competiţiei pentru titlul de Miss&Mister s-au duelat patru perechi, într-o atmosferă de cântec, dans ṣi voie bună.

După ce au fost prezentați, bobocii au fost supuși la diferite probe. Mai grele, mai distractive, acestea au permis juriului format din prof. Ana-Maria Crihan, prof. Luisa Chicireanu, prof. Cătălina Blenteș, prof. Florin Ionel, Filip-Hrițcu Mălina (clasa a XI-a) și Șerban Doroftea (clasa a XII-a) să aleagă câștigătorii concursului.

O apariţie deosebită au avut cei doi prezentatori, elevii clasei a XII-a, Adrian Pobirci ṣi Cosmina Drăguṣ, iar trei dintre tinerele talente ale liceului, elevi ai clasei a XI-a, au încântat publicul în pauzele oferite concurenţilor cu melodii hip-hop - Cozmin Andruc și Gabriel Moscalu si un moment de stand-up comedy - Claudiu Gabor.

Titlul de Miss&Mister a fost câṣtigat de perechea cu numărul 2, formată din Anamaria Vieru ṣi Daniel Atomei. În ordinea clasamentului, celelalte perechi au fost formate din elevii Dumitrela Ghiorțu și Cătălin Moldovanu, Andreea Vieru și Alexandru Crăciun, Alexandra Scripcă și Eduard Maranciuc.

La eveniment au participat cadre didactice ṣi un public numeros format din părinți, elevi și foști elevi ai liceului. Evenimentul a fost organizat de elevii clasei a XII-a, prof. Bianca Șchiopu și prof. Anca Toșcariu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani