Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Concert de Crăciun de înaltă clasă al artiştilor de la „Ştefan Luchian” - FOTO

Concert de Crăciun de înaltă clasă al artiştilor de la „Ştefan Luchian” - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Cu doar câteva zile înainte de încheierea anului calendaristic şi de sosirea Naşterii Domnului, micii şi tinerii artişti de la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” îşi arată, în fiecare an, măiestria printr-un spectacol oferit mai întâi părinţilor, profesorilor şi mai apoi publicului larg ce are ocazia să asiste la un astfel de eveniment.

Concertul Tradiţional de Crăciun din acest an a avut loc la Casa Sindicatelor şi a oferit momente cu totul înălţătoare celor ce l-au urmărit. De la clasa I, coordonată de învăţătoarea Monica Buză şi până la ultimul an de liceu, artiştii au făcut de Crăciun un spectacol magistral, în care copilăria şi stângăcia s-au împletit cu virtuozitatea şi performanţa interpretativă. Greu poate fi evidenţiată o interpretare sau alta, pentru că toate momentele au fost deosebite şi urmărite cu maxim interes de public, fie că pe scenă au evoluat artişti deveniţi deja celebri în întreaga ţară, fie aflaţi doar la începutul carierei lor.

Ritmurile tradiţionale ale colindelor populare s-au alăturat jocurilor muzicale, colindelor provenite de pe alte meleaguri, iar corul şi orchestra liceului au încheiat magistral concertul. Dirijorul şi profesorul Alexandru Mocanu a meritat întreaga admiraţie a publicului demonstrată cu dărnicie de aplauzele din final. Colindele cu care acesta a încheiat spectacolul au etalat performanţe vocale deosebite, talent şi măiestrie instrumentală, dar şi multă, multă muncă. „Momente de bucurie și înălțare sufleteasca la Concertul Tradițional de Crăciun 2018!”, a notat pe o pagină de socializare directorul Beatrice Cătălina Păpădie după spectacol.

Într-adevăr, artiştii şi profesorii lor trebuie felicitaţi, iar botoşănenii care au ratat concertul din acest an sunt invitaţi să participe la ediţiile viitoare!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani