Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, gazda Olimpiadei Naționale de Limbi Romanice

Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, gazda Olimpiadei Naționale de Limbi Romanice

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

În perioada 24-28 aprilie 2017, județul Botoșani găzduiește Olimpiada Națională de Limbi Romanice - italiană, spaniolă și portugheză care se va desfășura la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Sunt așteptați să participe la competiție un număr de 250 de elevi din întreaga țară, ce vor fi cazați la internatele de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Gheorge” și Liceul „Alexandru cel Bun” din Botoșani.

După susținerea celor două probe de concurs teza scrisă și prezentarea orală elevii se vor bucura de un program de relaxare care va include: vizite la principalele obiective culturale ale orașului, excursie la Casa Memorială a Poetului de la Ipotești, seară distractivă etc.

Deschiderea oficială a Olimpiadei va avea loc în data de 24 aprilie 2017, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar festivitatea de premiere a celor mai buni elevi în data de 28 aprilie.

„Este o onoare pentru noi să găzduim această olimpiadă și să oferim tot sprijinul pentru desfășurarea ei în cele mai bune condiții. Nu întâmplător a fost aleasă această locație: Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani sărbătorește anul acesta 130 de ani de la înființare. Sperăm că participanții se vor bucura de o ședere cât mai plăcută aici, la Botoșani, și vor reveni cu plăcere ori de câte ori vor avea ocazia. Le urăm succes tuturor elevilor!”, a declarat inspectorul școlar general, profesor Gabriel Hârtie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani