Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Colegiul National „Mihai Eminescu” Botosani | Adelina Bolboros admisa la Sorbona

Colegiul National „Mihai Eminescu” Botosani | Adelina Bolboros admisa la Sorbona

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Adelina Bolboros este eleva in clasa a XII-a H la profilul bilingv-engleza, de la Colegiul National «Mihai Eminescu» Botosani.

 

Incepand cu clasa a VII-a participa la olimpiada de limba franceza: a obtinut premiul I la etapa nationala in clasele a XI-a si a XII-a, fiind indrumata de doamnele profesor Gutter Elena, Cajvaneanu Mariana si Nicoleta Chiponca. Ea detine atestate pentru limbile straine franceza si rusa, iar anul acesta a primit raspuns afirmativ pentru admiterea la Universitatea Sorbona, din Paris si Universitatile de limbi straine din Lille, Lyon.

 

Este o fire ambitioasa, comunicativa si amuzanta. Materiile ei preferate sunt limbile straine, iar printre pasiuni se numara calatoriile, Parisul fiind orasul ei de suflet, muzica si cititul. Pentru viitor isi doreste sa lucreze ca specialist de interculturalitate pe Europa de Est.

„Ca sa ajungi la asemenea rezultate trebuie sa fii dispus sa faci orice compromis pentru ca totul sa para o placere si nu o povara”, spune Adelina. (Madalina Iacob)


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani