20.000 euro câștigați de o școală din Botoșani în urma unui concurs de activităţi extracurriculare - FOTO

20.000 euro câștigați de o școală din Botoșani în urma unui concurs de activităţi extracurriculare - FOTO

Şcoala Gimnazială Nr. 13 Botoşani este singura şcoală gimnazială din judeţul Botoşani care a câştigat premiul III în urma desfăşurării concursului naţional de activităţi extracurriculare: Olimpiadele Kaufland.

Coordonaţi de  profesori şi învăţători, elevii şcolii  au desfăşurat o serie de activităţi propusede Şcoala de Valori ce au vizat formarea de noi competenţe, punerea în practică a cunoştinţelor, dezvoltarea spiritului civic şi de echipă, a talentelor ascunse în fiecare participant, întărirea sentimentului patriotic, dezvoltarea creativităţii, a imaginaţiei.

În urma obţinerii finanţării de 20.000 euro, şcoala a realizat un plan de investiţie ce vizează în mod direct îmbunătăţirea actului educativ.

Astfel, fiecare sală de clasă va fi dotată cu videoproiector, laptop, imprimantă,  tablă magnetică.

Pe scurt, Şcoala Gimnazială Nr.13 se poate mândri cu săli de clasă ce vor avea dotări la nivel european, iar orele de curs vor avea o înaltă calitate educaţională

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.