Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie în Italia: copil român de 4 ani, răpit şi abandonat într-o tabără de romi, pentru o datorie

Tragedie în Italia: copil român de 4 ani, răpit şi abandonat într-o tabără de romi, pentru o datorie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Trei bărbați români i-au răpit, marți seară, fiul de patru ani unui alt român, pentru o datorie neplătită, la Catania, în Sicilia. Copilul a fost răpit și apoi abandonat într-o tabără de romi.

Bărbatul călătorea în mașină cu fiul său în vârstă de 4 ani, când în zona pieței de fructe și legume San Giuseppe La Rena, un autovehicul cu trei persoane l-ar fi forțat să oprească. Unul dintre cei trei a deschis portiera mașinii tatălui și a luat copilul cu forța, trăgându-l afară din vehicul. În acel moment, i-au strigat tatălui că dacă vrea să-și vadă fiul din nou, va trebui să plătească.

Tatăl a încercat să-i oprească, dar a fost lăsat sângerând, jos pe asfalt, după ce a fost lovit cu pumnii și picioarele de către agresori.

În urma celor întâmplate, cei trei i-au stropit mașina cu benzină i-au dat foc și au strigat către acesta: „Dacă vrei să-ți mai vezi fiul, înapoiază-ne cei 3.000 de euro!”

La sosirea forțelor de ordine, tatăl nu numai că ar fi descris carabinierilor pe cei care l-au bătut și i-au răpit fiul, dar le-ar fi dat și adresa agresorilor.

Din fericire, conform rotalianul.com, minorul a fost găsit în apropierea taberei din Via San Giuseppe La Rena, unde a fost abandonat de către cei care l-au răpit. A fost identificat de fratele tatălui său, care îl auzise plângând în timp ce îl căuta alături de polițiști.

Carabinierii au dus la identificarea celor doi presupuși răpitori, unul dintre ei fiind găsit ascuns într-o structură abandonată, în timp ce celălalt a fost găsit în locuința sa din Catania. Astfel, doi din trei agresori au fost găsiți și arestați sub acuzația de răpire, vătămare corporală și pagube.

Ancheta se află încă în desfășurare iar carabinierii încearcă să clarifice cu exactitate dinamica răpirii și motivul pentru care cei doi infractori au decis să recurgă la acest gest.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani