Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Omul care a adus KFC în Marea Britanie: E îngrozitor! Nu mai mănânc niciodată de acolo

Omul care a adus KFC în Marea Britanie: E îngrozitor! Nu mai mănânc niciodată de acolo

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Raymond Allen, antreprenorul care a adus franciza KFC pentru prima data in Marea Britanie in urma cu aproximativ 50 de ani, spune ca mancarea lantului de fast food este "ingrozitoare", motiv pentru care nu mai trece pragul restaurantelor.

Ajuns la varsta de 87 de ani, Allen afirma ca actuala companie s-a indepartat de produsul initial, iar conceptul "a fost distrus", motiv pentru care "nu mai mananca niciodata de acolo", conform Business Insider.

„Avem un restaurant in orasul in care locuiesc, dar nu as merge acolo. Nu-l frecventez si cred ca este ingrozitor. Compania a distrus produsul. In loc sa ramana cu un lucru bun care se vindea, ei au incercat sa concureze cu celelalte fast food-uri. Trebuiau sa ramana doar la pui", a afirmat Allen.

Sotia sa, Shirley, in varsta de 84 de ani, a vorbit si ea despre impresiile pe care le-a avut dupa ce a mancat ultima data de la acest lant de fast food.

„Am incercat KFC in urma cu aproximativ un an. Am luat puiul traditional, dar au fost atat de multe produse diferite incat a fost dificil sa stim ce sa comandam. Nu cred ca ne vom mai intoarce", a mentionat Shirley.

Puiul de la KFC, marfa de contrabanda purtata prin tuneluri

Raymond Allen l-a intalnit pe Harland Sanders, initiatorul francizei KFC, in urma cu aproximativ 50 de ani, la Chicago. Allen l-a ajutat pe Sanders sa deschida primele restaurante din Marea Britanie si i-a oferit numeroase sfaturi.

La acel moment, Sanders avea un singur restaurant KFC, in Kentucky, insa apoi numarul lor a crescut considerabil.

Drept rasplata pentru ajutorul primit, Sanders i-a oferit lui Allen reteta secreta a puiului de la KFC, pe care o pastreaza intr-un seif bancar.

Raymond Allen a fost decorat de autoritatile din Londra si Kentucky pentru contributia pe care a avut-o. sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani