Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O româncă a murit BRUSC în Italia. Încă nu se știe motivul decesului!

O româncă a murit BRUSC în Italia. Încă nu se știe motivul decesului!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Tragedie in „Villaggio della Salute Più”, centru termal din Monterenzio la periferia orasului Bologna, unde o tanara romanca in varsta de 35 de ani si-a pierdut viata in timp ce facea baie in una dintre cele douazeci de piscine descoperite aflate in incinta locatiei.

S-a intampla sambata, 26 august si trebuia sa fie o zi de odihna, relaxare si divertisment pentru perechea de romani care au decis sa-si petreaca ziua intr-un parc termal din Monterenzio.

Dar, din pacate, ziua avea sa prinda o cotitura dramatica pentru cei doi. Femeia avea sa moara in urma unui stop cardiac sub ochii inspaimantati si neputinciosi ai sotului sau, a tuturor celorlalte persoane prezente si a salvamarilor al caror prim ajutor i-a fost inutil.

„Am facut tot ce a stat in puterile noastre dar din pacate femeia nu si-a mai recapatat cunostinta, nici in timpului acordarii primului ajutor de catre personalul nostru, nici in urma celui efectuat de asistentii sanitari sositi cu elicopterul de la Ospedale Maggiore din Bologna”, a afirmat Stefano Mattu, directorul medical al parcului termal Villaggio della Sallute Più.

Ana Maria Mihalcea, 35 de ani, in jurul orelor 12.30 a mancat o pizza impreuna cu sotul, dupa care la ora 13.30 s-a aruncat in apele uneia dintre piscine pentru a face o baie. In cateva clipe nu a mai reusit sa respire, simtindu-se rau, a povestit sotul acesteia carabinierilor ajunsi la fata locului. A fost scoasa imediat din apele piscinei si i s-au efectuat manevrele de resuscitare din partea salvamarilor dar pentru tanara femeie nu a mai fost nimic de facut.

„I-am efectuat imediat masajul cardiac si respiratia artificiala folosind si unul dintre cele saisprezece defibrilatoare disponibile in dotarea noastra. In timp ce asteptam elicopterul de la Bologna i-am efectuat si o injectie cu andrenalina”, explica directorul medical Mattu. Trei injectii cu andrenalina si din partea personalului medical de pe elicopter nu au reusit sa o readuca la viata pe Ana Maria. Nu le-a ramas in cele din urma decat sa constate decesul conationalei noastre.

Femeia s-a stins in cateva clipe sub ochii sotului sau cu care mersese sa petreaca o zi frumoasa de vacanta, de bucurie si de relaxare.

Sursa: rotalianul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani