Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Apple are o surpriză pentru toți cei care folosesc iPhone, dar abia din toamnă

Apple are o surpriză pentru toți cei care folosesc iPhone, dar abia din toamnă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Apple, la mijlocul anului, a anunțat că lucrează la un nou sistem de operare. Se numește iOS 13 și e plin de funcții noi. Una dintre ele se dovedește însă mult mai importantă decât pare la prima vedere. Partea cea mai bună e că și telefoanele mai vechi vor trece la noul iOS și se vor bucura de această opțiune.

În trecut, ca să protejeze performanța bateriei, Apple a obișnuit să-ți taie din performanța telefonului. Totul s-a terminat cu un scandal de proporții. Recent, Apple a anunțat că a gândit lucrurile un pic diferit.

Face o schimbare în iOS 13 ca bateria să țină mai mult. Scopul e și ca durata de viață să fie extinsă. În prezent, după cam un an, un telefon nu mai e așa performant.

Noua opțiune ajută la încetinirea ritmului de îmbătrânire a bateriei, prin reducerea timpului pe care iPhone-ul îl petrece încărcat până la 100%. iPhone-ul va învăța din rutina zilnică de câtă energie ai nevoie, pentru a-l încărca dincolo de 80% doar când ai nevoie de asta.

Apple vrea ca telefonul tău să nu mai fie încărcat până la 100% de fiecare dată, dacă ajungi în fiecare seară cu 30% la baterie acasă și oricum te-ai obișnuit să-l pui seara la încărcat. Prin acest sistem, deoarece acumulatorul nu va mai supus unor cicluri complete de încărcare/descărcare, ar trebui să-și păstreze capacitatea maximă de funcționare pentru mai mult timp.

În prezent, Apple deja micșorează rata de încărcare a bateriei când ajunge la 80%, pentru a-i extinde durata de viață. Acest sistem oferă rezultate într-o anumită manieră, dar ar fi mai benefic dacă nu ți-ai mai încărca deloc telefonul dincolo de respectivul prag. Va fi interesant să vedem rezultatele soluției propuse de Apple pe termen lung. iOS 13 va fi lansat în toamnă pentru toate telefoanele.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani