Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un bărbat aflat în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu maşina în şanţ

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu maşina în şanţ

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

P. V. de 30 de ani, din comuna Bălușeni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea la data de 22.12.2015, în jurul orei 22.25, un autoturism pe E58, pe raza comunei Coșula, ajungând pe un sector de drum în pantă şi care urma o curbă, pierde controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul părăsește partea carosabilă și se răstoarnă în șanțul de la marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorul auto.

Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit că evenimentul rutier s-a produs, cel mai probabil, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum.

De asemenea, s-a stabilit drept cauză concurentă, consumul de alcool, întrucât, în urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani