Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei bărbați din Cristinești reţinuți în urma perchezițiilor din această dimineaţă

Trei bărbați din Cristinești reţinuți în urma perchezițiilor din această dimineaţă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, într-un dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore faţă de 3 bărbaţi cu vârste de 23, 25 şi 43 de ani, toţi din comuna Cristineşti.

Din cercetări a rezultat faptul că în perioada martie – aprilie 2018, aceştia au pătruns fără drept în locuinţele unor persoane din comunele G. Enescu şi Havârna, iar prin folosirea de acte de violenţă au sustras sume de bani şi un telefon mobil.

Cu ocazia percheziţiilor poliţiştii au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele în cauză vor fi conduse în cursul zilei de 30.05.2018 la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, în vederea recuperării întregului prejudiciu.

La acţiune au participat şi luptători SAS din cadrul IPJ Botoşani, precum şi cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Botoșani și Biroul de Analiza Informațiilor Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani