Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei amețiți de aburii alcoolului au fost prinși la volan de polițiștii botoșăneni

Trei amețiți de aburii alcoolului au fost prinși la volan de polițiștii botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi, vineri 6 iulie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe raza localităţii Dersca un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Sâmbătă 7 iulie, poliţiştii oraşului Flămânzi au oprit pentru control pe drumul european DE 58 un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, poliţiştii oraşului Săveni au depistat pe raza localităţii Avrămeni un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat procedura recoltării probelor biologice de sânge. În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani