Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ţigări în valoare de 5600 lei ascunse într-un Opel

Ţigări în valoare de 5600 lei ascunse într-un Opel

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit ascunse şi nedeclarate sub bancheta unui autoturism, 9.900 de ţigarete cu timbru R. Moldova.

În data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 16.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Mihai T., de 35 de ani, cetăţean român, la volanul unui autoturism Opel Combo, înmatriculat în România.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată, sub bancheta din spate a autoturismului, cantitatea de 9.900 ţigarete marca Temp şi Continent, cu timbru de acciză R. Moldova.

Autoritatea vamală a luat măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 5600 lei şi a sancţionat persoana în cauză cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani