Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ţigări de contrabandă de peste 48.000 de lei confiscate la frontiera de est - FOTO

Ţigări de contrabandă de peste 48.000 de lei confiscate la frontiera de est - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, în urma căreia au identificat un bărbat, cetăţean român, implicat în contrabanda cu ţigări de peste 48.000 lei.

În data de 02 octombrie a.c., pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, judeţul Botoşani au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile.

Astfel, în jurul orei 09.15, poliţiştii de frontieră au observat pe direcţia localităţii de frontieră Bajura, la malul râului Prut, o persoană care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Imediat, un echipaj format din poliţişti de frontieră a trecut la interceptarea şi reţinerea persoanei.

Poliţiştii de frontieră împreună cu câinele poliţist Nufa au cercetat malul râului Prut, câinele preluând urma şi conducându-i pe lucrătorii noştri până la zona unde erau ascunse patru colete cu ţigări, ambalate în folie neagră.

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana descoperită la malul râului Prut, implicată în contrabanda cu ţigări, este cetăţeanul român I. A., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

În cele patru colete au fost depistate 80.000 de ţigarete marca Monte Carlo, cu timbru de acciză R. Ucraina, în valoare de 48.200 lei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.

 


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani