Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sute de turişti români blocaţi prin lume, după ce agenţiile de turism cu care au plecat au invocat falimentul

Sute de turişti români blocaţi prin lume, după ce agenţiile de turism cu care au plecat au invocat falimentul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Mai multe grupuri de turişti români plecaţi în excursie în ţări din Europa şi nu numai, au rămas blocaţi după ce agenţiile de turism prin intermediul cărora au plecat în călătorie au invocat intrarea în faliment. Este vorba despre agenţia de turism „Kara Travel“ din Bucureşti şi „Avenara Tours“, cu sediul în Oradea. Poliţia orădeană a demarat verificări la agenţia de turism.

În legătură cu situaţia creată, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a confirmat faptul că „agenţia de turism Kara Travel, membru ANAT din anul 1997, a intrat in faliment cu începere din data de 27 august 2013“.

Sursele citate au mai precizat că celor 100 de turişti, câţi se află momentan pe destinaţii externe trimişi de agenţia Kara Travel (n.r.- China , Statele Unite ale Americii şi alte ţări europene) le-au fost achitate parţial serviciile, având însă asigurat în totalitate transportul retur.

„Aceştia vor fi nevoiţi să îşi achite local serviciile neplătite de Kara Travel, urmând ca la întoarcerea în ţară să se adreseze asiguratorului care a emis poliţa de asigurare pentru riscul de insolvabilitate al agenţiei de turism“, au explicat oficiali ANAT. Integral pe adevarul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani