Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Surpriza unui control de rutină: Ţigări de contrabandă găsite asupra a două femei pasagere într-un autoturism

Surpriza unui control de rutină: Ţigări de contrabandă găsite asupra a două femei pasagere într-un autoturism

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 10 Ştefăneşti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu duminică 7 aprilie, au oprit pentru control pe drumul naţional DN 29, pe raza localităţii Manoleasa, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Avrămeni, în care se mai aflau două femei, de 37, respectiv 33 de ani, din aceeaşi localitate.

Cu ocazia controlului, asupra celor două femei a fost depistată cantitatea totală de 88 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă duty free, deţinute fără documente justificative, în vederea comercializării ulterioare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, ţigaretele respective fiind indisponibilizate în vederea confiscării speciale.

Tot duminică 7 aprilie, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Botoşani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat în piaţa centrală din municipiul Botoşani un bărbat de 44 de ani, din comuna Stăuceni, care avea asupra sa 10 pachete de ţigarete, de provenienţă duty free, pe care le deţinea în mod ilegal, în scopul comercializării ulterioare.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 cu amendă în cuantum de 500 de lei, bunurile respective fiind confiscate de poliţişti.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani