Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șoferi cercetați pentru refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

Șoferi cercetați pentru refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Agenții de poliție din cadrul Poliției orașului Darabani, l-au depistat miercuri, 25 aprilie, orele 15:03, pe strada Muncitorului din orașul Darabani, în zona peco Petrom, pe H. ROMICĂ COSTEL de 47 ani, din orașul Darabani, care conducea un autoturism marca DACIA 1310, în timp ce se afla în stare vădită de ebrietate, acesta fiind implicat intr-un eveniment rutier.

Conducătorul auto a refuzat  testarea cu aparatul etilotest, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Dorohoi, unde, deasemenea a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

La data de 24.04.2012, orele 17.55, lucrătorii Secției de Politie Rurală  nr. 1 Botoșani, au fost sesizați prin SUAU 112 despre faptul că pe D.J.296A, pe raza loc. Stăuceni, com. Stăuceni, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale în care este împlicat un  autoturism marca Daewoo Espero.

Conducatorul auto implicat in evenimentul rutier,  C. LIVIU ROMEO de 42 ani, din mun. Botoșani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, fiind condus la Spitalul de urgenţe Botoşani, unde, deasemenea, a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

Față de ambii conducătorii auto se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuz de recoltare a probelor biologice  în vederea stabilirii  alcoolemiei”.

Agenții de poliție din cadrul Poliției orașului Darabani, l-au depistat miercuri, 25 aprilie, orele 15:03, pe strada Muncitorului din orașul Darabani, în zona peco Petrom, pe H. ROMICĂ COSTEL de 47 ani, din orașul Darabani


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani