Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Şofer cu tupeu: S-a urcat la volan, deşi avea permisul

Şofer cu tupeu: S-a urcat la volan, deşi avea permisul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii rutieri s-au sesizat din oficiu, duminică 6 ianuarie, şi au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 38 de ani din comuna Leorda, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat faptul că la data de 21.12.2018, acesta, în timp ce se deplasa cu vehiculul pe strada Octav Onicescu, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care rula regulamentar în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, cei doi conducători auto intenţionând să se înţeleagă amiabil.

La scurt timp după producerea incidentului, bărbatul de 38 de ani, la efectuarea manevrei de mers înapoi acroşează o autoutilitară parcată regulamentar în parcarea adiacentă Pieţei Viilor, după care părăseşte locul faptei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, urmând ca la finalizarea cercetărilor în cauză să fie propusă o soluţie procedurală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani