Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sediile IȘJ Botoșani și Ocolul Silvic „Mihai Eminescu” au fost călcate de hoţi!

Sediile IȘJ Botoșani și Ocolul Silvic „Mihai Eminescu” au fost călcate de hoţi!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean a fost spart în noaptea de duminică spre luni. Persoane necunoscute au intrat în sediul instituţiei după ce au forţat o uşă secundară.

Deşi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) are paznic, acesta nu i-a văzut pe hoţi descoperind luni dimineaţă la primă oră că instituţia a fost spartă.

Angajatul ISJ a sunat la 112 şi a anunţat poliţia, la faţa locului ajungând criminaliştii care au prelevat probe. Hoţii au intrat în mai multe birouri, iar dintr-unul dintre acestea au sustras un laptop. Pe perioada cât oamenii legii au făcut cercetări, anjagaţii ISJ nu au fost lăsaţi să intre în birouri.

„În momentul când să predea dimineaţa a observant că este forţată intrarea secundară. Am anunţat organele competente şi în prezent se cercetează. Facem o anchetă internă, face anchetă şi poliţia. La mine în birou nu s-a ajuns, au intrat doar în primele birouri din partea de la intrarea secundară”, a declarat Mihaela Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, citată de stiri.botosani.

În noaptea de duminică spre luni hoţii au dat iama şi la Ocolul Silvic "Mihai Eminescu", de pe strada Nicolae Iorga, aflat în imediata apropiere a Inspectoratului Şcolar Judeţean, care de asemenea a fost spart.

Hoţii au pătruns în clădire după ce au forţat un geam, dar se pare că nu au furat nimic. Se bănuieşte că hoţii sunt aceiaşi care au spart şi sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Poliţiştii criminalişti au prelevat probe de la faţa locului şi fac cercetări pentru identificarea răufăcătorilor şi tragerea lor la răspundere.

 

 


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani