Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
S-au încălzit la un șpriț și au plecat la plimbare cu mașina

S-au încălzit la un șpriț și au plecat la plimbare cu mașina

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Darabani au oprit marți, 12 februarie 2019, pentru control pe strada 1 Decembrie un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani din aceeaşi localitate.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică, însă a refuzat testarea alcoolscopică, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi aflaţi în efectuarea serviciului de patrulare au oprit pentru control pe strada Dumitru Furtună din municipiul Dorohoi un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din aceeaşi localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani