Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Peste 400 pachete de ţigări de contrabandă depistate în rezervorul unui autoturism

Peste 400 pachete de ţigări de contrabandă depistate în rezervorul unui autoturism

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţişti de frontieră împreună cu lucrători vamali, au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat în rezervorul unui autoturism, 9.100 de ţigarete pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în România.  

S-a prezentat în data de 02 decembrie, în jurul orei 15.30, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Vlad D., în vârstă de 30 ani, cetăţean român, conducând autoturismul marca Opel Vectra, înmatriculat în Bulgaria.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în rezervorul autoturismului, 9.100 de ţigarete marca Ashima, de provenienţă Duty-Free.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura confiscării ţigaretelor, în valoare de 5.460 lei şi a indisponibilizării autoturismului în valoare de 9.000 lei, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani