Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Persoane cercetate pentru transport ilegal de material lemnos

Persoane cercetate pentru transport ilegal de material lemnos

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 6 Pomârla aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu miercuri, 12 decembrie 2018, pe raza de competenţă au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani.

Cu ocazia controlului efectuat a fost constatat faptul că acesta transporta cantitatea de 3 metri cubi de material lemnos, pentru care nu avea aviz de însoţire sau alte documente justificative.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 cu amendă în cuantum de 5.000 de lei iar materialul lemnos în cauză a fost confiscat de poliţişti.

La data de 12.12.a.c, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 9 Vlăsineşti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe raza localităţii Hăneşti un vehicul condus de un bărbat de 32 de ani din judeţul Suceava, care transporta material lemnos.

Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat faptul că în avizul de însoţire era înscrisă o cantitate mai mică decât cea transportată efectiv, diferenţa între volumul total transportat şi cel înscris în documente fiind de 1,5 metri cubi.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, cantitatea de 1,5 metri cubi de material lemnos fiind confiscată de poliţişti şi predată în custodie unui reprezentant al Cantonului Silvic Zahoreni.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani