Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Percheziții domiciliare efectuate de polițiștii botoșăneni

Percheziții domiciliare efectuate de polițiștii botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În dimineaţa zilei de ieri, 20 decembrie 2018., lucrătorii Poliției Orașului Ștefănești împreună cu cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Botoşani au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Săveni, având drept scop probarea activității infracționale a unui număr de 7 persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

În urma activităților desfășurate a fost identificată cantitatea de 8.280 țigarete de diferite mărci, de origine Republica Moldova și Duty-Free, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale de proveniență. De asemenea, poliţiştii au identificat şi un număr de 1.223 bucăți de obiecte artizanale pe bază de amestecuri pirotehnice deținute fără respectarea normelor legale în domeniu. 

Bunurile depistate în valoare de aproximativ 5.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor urmând ca, în funcţie de probatoriul existent să se dispună măsurile procedurale ce se impun. 

La acţiune poliţiştii au beneficiat şi de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani