Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Nissan fără drept de circulaţie, depistat în trafic

Nissan fără drept de circulaţie, depistat în trafic

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au depistat în trafic un cetăţean român care conducea un autoturism, deşi acesta nu avea drept de circulaţie în România.

În data de 24 februarie a.c., în jurul orei 02.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti - I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Santa Mare, un autoturism marca Nissan Primera, înmatriculat în Estonia, condus de M.O., cetăţean din R.Moldova, în vârstă de 30 de ani.

Cu ocazia legitimării, tânărul a prezentat documentele autoturismului, iar în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că asigurarea obligatorie este expirată.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în conformitate cu prevederile legale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani