Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Infracţiuni la regimul rutier, constatate flagrant de către poliţiştii botoșăneni

Infracţiuni la regimul rutier, constatate flagrant de către poliţiştii botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Polițiștii au depistat în trafic, marți, 7 ianuarie 2013, în jurul orei 08.30, S. DORIN de 38 ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani în timp ce conducea un autoturism pe DJ 282 B, în localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut, în vederea anulării dreptului de a conduce.

Faţă de S. DORIN se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea anulării.

În aceeași zi, în jurul orei 22:20, pe C. MARIUS IONUŢ de 33 ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani în timp ce conducea un moped  pe strada 1 Decembrie din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Faţă de C. MARIUS IONUŢ se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani