Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fenomen îngrijorător: crește numărul bețivilor la volan!

Fenomen îngrijorător: crește numărul bețivilor la volan!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi, sâmbătă 1 februarie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul comunal DC 48 în localitatea Rădeni, au depistat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din aceeaşi localitate, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea indicată a fost de 0, 79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Duminică 2 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Bulevardul Mihai Eminescu, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Botoşani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul exprimat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani