Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Femeie surprinsă în flagrant și reținută de polițiști la Botoșani

Femeie surprinsă în flagrant și reținută de polițiști la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Pieţei Centrale au susprins ieri, 20 decembrie 2018, în flagrant o femeie de 38 ani  după ce a sustras suma de 1.033 lei din buzunarul genții aparţinând unei persoane vătămate în vârstă de 75 ani din comuna Todireni.

În urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, organele de cercetare penală au emis pe numele suspectei o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, aceasta aflându-se în prezent încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Botoșani.

Întrucât la data de 07.09.2018 Judecătoria Botoșani a emis o încheiere prin care a fost dispusă faţă de suspectă măsura controlului judiciar în cadrul unui dosar penal în care aceasta este cercetată sub aspectul săvârşirii unei alte infracţiuni de furt, în cauză urmează să fie sesizată instanţa de judecată în vederea înlocuirii măsurii preventive.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani