Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Evenimente rutiere soldate cu victime, cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere soldate cu victime, cercetate de poliţişti

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoşani, luni 28 iulie 2014, în jurul orei 18:20, un bărbat de 66 ani, din comuna Sulița, judeţul Botoşani surprinde şi accidentează două femei care se angajaseră în traversarea străzii în fugă, în imediata apropiere a unui marcaj pietonal.

Cele două victime (în vârstă de 49 ani şi respectiv 51 ani) au fost transportate la Spitalul Judeţean Botoşani, unde au primit îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; atât acestuia, cât şi celor două victime le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot luni 28 iulie, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 294C, în comuna Hăneşti, judeţul Botoşani, un bărbat de 42 ani, din judeţul Ilfov, pe fondul vitezei de deplasare neadaptate la un carosabil acoperit cu pietriş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autovehiculul s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 82 ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă, în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani