Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Doi tineri din Dorohoi prinşi în flagrant, imediat după comiterea unui furt

Doi tineri din Dorohoi prinşi în flagrant, imediat după comiterea unui furt

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Dorohoi, duminică 6 septembrie 2015, în jurul orei 01.30, au oprit în trafic, pe raza localității Broscăuți, un autoturism, la volanul căruia se afla L. R. de 19 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani. În apropierea autoturismului a fost identificat şi R. A. de 22 ani, din aceeași localitate.

Întrucât cele două persoane aveau un comportament suspect, poliţiştii au efectuat controlul vehiculului, fiind astfel găsite un telefon mobil și bijuterii, bunuri suspectate a proveni din comiterea unei infracţiuni.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Secţiei Rurale nr.4 Dorohoi, care au stabilit că, în noaptea de 05/06.09 a.c, cei doi tineri, împreună cu C. C. de 19 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoșani, au pătruns prin efracţie într-o locuinţă din satul Carasa, comuna Corlăteni, judeţul Botoșani, de unde au sustras aparatură electronică şi bijuterii în valoare totală de 6.500 lei.

Pe parcursul cercetărilor au fost recuperate și alte bunuri sustrase de autori, acestea fiind găsite abandonate pe marginea DJ 293 în localitatea Carasa.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat, urmând a fi propusă soluție procedurală.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani